torsdag 31 december 2009

Snart slut..

Nu är det inte långt kvar till det nya året.. 2010..
Hela familjen har stora förväntningar inför det.. Vi ska nämligen flytta till vårt blivande hus någon gång under året.. Pojkarna ska byta dagis, något som de verkligen längtar till.. Berättar mer om det en annan dag, då kan jag även visa lite bilder på det.. =)

Nu hugger vi in på vårt pepparkakshus och myser här inne medan snön vräker ner utanför..

Önskar er alla ett riktigt
GOTT NYTT ÅR!!!!!

onsdag 23 december 2009

Dagen efter..

Visst är det alltid en lite konstig känsla när det är över.. Det man har väntat på, planerat, förberett och sett fram emot så länge.. Mycket är nog för att pojkarna åkte till sin pappa i går eftermiddag.. Då är liksom min jul slut, när dom, som jag egentligen firar julen för, inte är hos mig.. Men de kommer hit om en stund.. Då ska vi spela nintendo wii som de fick i julklapp.. =)

söndag 20 december 2009

Jul ledig..

I fredags jobbade jag min sista dag innan jul.. Börjar först dagen efter trettondagen igen.. Så himla skönt!! Har verkligen längtat efter att vara hemma med grabbarna och pyssla och dona..

Idag har vi åkt snowracer och fyrhjuling.. Känner mig rätt mosig.. Jag fick även knuffa upp bilen ur ett dike förresten.. Inte konstigt att jag e trött.. Det tar på att vara ute en hel dag.. =)

lördag 19 december 2009

Till tomten..

Liam har börjat skriva jätte mycket den senaste tiden.. Ovanför hans säng har han hängt upp sin önskelista.. Så himla gulligt.. Tänk va mysigt att tro på tomten..
På listan står det: Lejon kungen, trä tåg, röd groda, trä räls.. (ifall det var någon som inte kunde se det.. =))

torsdag 17 december 2009

Adventskalender..


Tack så mycket för tipsen om julrosen.. Har ställt ut stackarn på balkongen.. Snyft!! Hoppas den orkar överleva vintern så planterar jag ut den i vår..

Den här kalendern tror jag att jag visade förra julen oxå.. Satte upp klädnypor på en bräda och hade massproduktion av små "tomtesäckar".. Blir lika nöjd varje gång jag ska fixa kalendern, det e ju så skönt att slippa slå in massa små paket..
Det börjar ju sina med paket nu.. =) Bara en vecka kvar.. Är alltid lika förväntansfull som barnen..

onsdag 16 december 2009

Julros..

Köpte en underbar julblomma som jag velat haft i flera år.. Tyvärr så nickade den till redan samma kväll den kom in.. Hjälp!! Någon som har något tips på hur man får liv i den igen.. Känns lite kallt att ställa ut den men kanske om jag bäddar in den lite??? Tacksam för råd!!!

söndag 13 december 2009

Underbara advent..

Förra helgen var vi till en av mina favorit butiker.. Tant Elwira i Valbo.. Jessica som har butiken i ett uthus på gården är verkligen super go..

Jag ville så gärna ha två stycken av de här fina ljusstakarna, men det fanns bara en enda kvar.. Då är hon så gullig så vi får köpa den hon egentligen hade tänkt haft kvar själv.. Tänk att hon gav upp en sån fining för mig.. =)
De sprider verkligen ett behagligt ljus här hemma nu.. Såå nöjd!!

torsdag 3 december 2009

Änglaspel..

Till min stora lycka hittade jag ett gammalt änglaspel på loppis i somras.. Nu kan jag äntligen ta fram det.. Grabbarna tyckte det var lite magiskt att det kunde snurra och spela av sig själv.. =)

tisdag 1 december 2009

Advent..


Så har adventsljusstaken åkt fram igen.. Hade tänkt gjort någon ny i år men jag tycker verkligen om den här som jag köpte förra året.. Den kommer från Madame Stoltz.. Vet inte om jag ska dekorera den mer under eller om den får vara som den är..

Idag har det snöat här och blivit lite kallare så den äkta julstämningen börjar smyga sig på nu.. Mysigt.. Har varken bakat eller planerat julklappar än.. Tyvärr.. Känner mig lite stressad, men de hör ju också till julen.. =)