lördag 24 oktober 2009

Reklam avbrott..


Igår var jag till goa Anethe som har Presentboden i Skärplinge. Fick så mycket inspiration till julen.. Köpte de här fina äpplena, kanelstängerna och en super fin lummer girlang m.m..

Nästa helg ska det vara STOR lagerrensning där på inredning och presentartiklar

31/10 kl. 11-15
1/10 kl.11-15

Åk dit och fynda!!!

söndag 18 oktober 2009

Städning..

Guuud va tråkigt det är att damma.. Var tvungen att ta en stor städning i sovrummet idag.. Blev liksom anfallen av rådisar när man öppnade dörren.. =)

Köpte den här ljusstaken när Helena Skarp hade sin utförsäljning i Uthuset för ett tag sedan.. Tycker den är så mycket mer än bara en ljusstake.. Tyvärr gör den sig inte så bra någonstans i lägenheten.. Den tar så mycket "plats" att den skulle behöva stå själv på ett stort fint sideboard.. Jag som är pryltokig har ju saker överallt.. =)


onsdag 14 oktober 2009

Hos grabbarna..

Har äntligen fått upp hyllan på sin rätta plats.. Tänkte ta en bild över hela Liams sida men det är så himla stökigt där inne varje gång jag ska till med det.. =)
Tycker så mycket om det här skåpet.. Köpte det på auktion i somras.. Skulle egentligen behöva ett mycket större till deras rum.. Det är ju så skönt att få undan deras saker så det inte blir så plottrigt och rörigt.. Men det får bli sen när vi flyttat och de får varsitt rum..

måndag 12 oktober 2009

Små fina flaskor..

Har fått dille på gamla små flaskor.. Extra kul är det ju när den gamla etiketten sitter kvar.. Filipstads skrif- och kopie bläck..

Måndags eftermiddagarna går så himla fort.. Först jobb till kl. halv fyra, hämta barnen på sina två olika dagis kl. fyra.. Snabbt hem och packa barnens gympapåsar medan pojkarna äter en riskaka.. Gå till gympan till kl. halv fem, sedan hem igen och börja med maten.. Hämta barnen igen kl. halv sex, gå hem igen och äta, diska och duscha barnen.. Puh!! Hann faktiskt med tre omgångar lotto också men sedan var det god natt bok och sova.. Visst är det skönt att somna ovaggad, så blir det för mig ikväll.. =)

söndag 11 oktober 2009

Hänger på tork..

Förra helgen fick jag gå lös i Kristofers farmors persiljeland.. De trodde inte att de skulle kunna göra sig av med allt innan det blev förstört.. Så nu hänger två knippen på tork och vi har massor ligger hackat i frysen.. Det är ju så himla gott med färska kryddor i maten.. Har aldrig torkat förut så vi får se hur det blir..

lördag 10 oktober 2009

Höstfärger..

Igår hade vi goa vänner på middag.. Kristofer och jag var så himla sugna på kräftor.. Så fast den tiden kanske är förbi så bjöd vi på paj, sallad och kräftor..
Det är tur att Kristofer tycker det är så kul med matlagning så jag slipper alltid det och kan koncentrera mig på dukning och dekoration i stället.. Det var höstfärger som gällde så klart.. På servetterna låg det en liten nyponkvist och så här såg bordsdekorationen ut.. Längst bak sitter en ljushållare och bredvid den ligger en liten söt pumpa..

onsdag 7 oktober 2009

Lite mysigt ändå..

Jag kan inte säga att jag tycker om hösten egentligen.. Tycker snarare att det är deprimerande när allt dör och det blir kallt, mörkt och regnigt.. Och man vet att det jääätte långt till sommaren igen.. Men samtidigt så är det ju himla mysigt att tända lite ljus och krypa upp i soffan med dem man tycker om..

måndag 5 oktober 2009

Alltid lite efter..

Glömde helt bort den viktigaste dagen på hela året.. Kanelbullensdag!! =)
Så idag tog jag tag i assistenten och körde ihop en deg på ett helt nytt sätt för mig.. Fick ideén från en jobbarkompis.. Allt skulle vara kallt när man lag det i bunken, sen skulle den snurra i 15 min och jäsa i en halv evighet.. Men det verkar funka, det jäser så det knakar.. Sitter just nu och väntar på bullarna i ugnen.. Grabbarna blev så besvikna när det förstod att de inte skulle hinna få någon idag, eftersom de skulle lägga sig.. Men den som väntar på något gott, eller? =)

söndag 4 oktober 2009

Min favorit..

En sån här lampa hade jag letat efter så länge.. Så plötsligt, på en loppis i Danmark stod den där och lyste.. Det var sista dagen på resan och vi hade gjort av med rätt mycket pengar.. Som tur var lyckades Kristofer pruta ner den till drygt tre hundra.. Det var allt jag hade i plånboken.. =)
Jag tycker verkligen att den är underbar!!

Lampskärmen var tyvärr trasig så jag sydde en ny.. Den blev väl så där, så jag ska leta på en ny, helst en veckad tror jag..

torsdag 1 oktober 2009

Feber..


Är hemma med sönerna idag.. När de kom hem från sin pappa igår kväll hade Liam nästan 40 graders feber helt plötsligt.. Han är piggare nu som tur är..

De här fina orchideerna fick vi som förlovningspresent av familjen.. Jätte fina.. De passar ju överrallt.. Klassiska..
Sifonen hittade Kristofer och jag på loppis när vi var på väg hem från Danmark.. Det blev nästan ett Hallelulja moment när jag såg den.. Den har fått flyttat runt en del i lägenheten redan.. =)